שף בשרים לאירועים

ראשי / שף בשרים לאירועים
שף בשרי


ידוע כי אחד הדברים החשובים שיביאו להצלחת אירוע הוא האוכל והאווירה סביבו, אם אתם עומדים בפני אירוע ומחפשים אטרקציה שונה וייחודית כדי לספק לאורחים חוויה שונה ומיוחדת בתחום האוכל, שף בשרים הוא אופציה אשר תופסת תאוצה בשנים האחרונות בתחום.

מדוע להזמין שף בשרים לאירועים?

אם אתם מתכננים אירוע קטן או גדול ורוצים לספק חוויה מיוחדת לאורחים, מרבית הישראלים אוהבים ל"מנגל" ומה יותר כייף ממישהו אשר מכין עבורכם את הבשרים, שף פרטי המגיע עד למקום האירוע  ומכין מול עיניי האורחים מנות בשריות על הגריל הופך לחלק מהאטרקציה של האירוע, השף מכין את ארוחת הבשרים ותוך כדי כך נותן מופע בו הוא משתמש בגוון סכיני מטבח איכותיים לחיתוך הבשר בצורה מעוררת התפעלות מול הקהל, הוא משתף את האורחים בחגיגה, מדגים ונותן להם הסברים ואפילו יש שפים המלמדים ונותנים מתכונים, השף מכין את הבשרים לפי בקשת האורחים ומידת העשייה שהם אוהבים, האורחים רואים את חומרי הגלם שהם איכותיים ויכולים לבחור מבין סוגי המנות המוגשות את מה שהם מעדיפים.

לאיזה אירועים מזמינים שף בשרים?

שף בשרים מגיע עד למקום האירוע ומכין ארוחה על פי בקשת הלקוח, ניתן להזמין שף פרטי למגוון רחב וסוגים שונים של אירועים אם זה לאירוע גדול, כתוספת אטרקציה לקייטרינג קיים של אולם האירועים או לאירוע קטן שבו שף הבשרים הוא האירוע העיקרי והוא המספק את האוכל לאורחים, אירוע קטן יכול להיות ברית, בר או בת מצווה, חתונה מצומצמת, חינה, מסיבת רווקות או רווקים, אירוע משפחתי, יום הולדת, אירוע עסקי לגיבוש העובדים או קידום מכירות ללקוחות, למעשה לכל סוגי האירועים ניתן להזמין שף בשרים אשר ישתמש בציוד איכותי כמו סכיני מטבח מיוחדים לחיתוך בשרים וייתן מופע קולינרי שלא ישכח.

איך בוחרים שף בשרים לאירועים?

בחירת נכונה של שף בשרים לאירועים חשובה ומשמעותי להצלחת האירוע,

  • המלצות- דבר ראשון חשוב לקבל המלצות על השף מחברים, מכרים, קרובים אשר השתמשו בשירותיו בעבר או לבדוק ברחבי הרשת, ברשתות החברתיות ובאינטרנט חוות דעת של לקוחות אשר השתמשו בשירותיו או היו אורחים באירועים בו השף הכין את הבשרים.
  • סגנון-כל שף יש את הייחוד שלו את הניסיון והגישה שלו לפני שבוחרים שף מסוים יש לבדוק האם אנו מתחברים לסגנון שלו לרקע ולגישה שלו לראות תמונות מאירועים קודמים, יש לבדוק האם התפריט מתאים לאירוע שלנו ומתאים לדרישות שלנו וטעם האישי של מרבית האורחים והאם ניתן לקבל סוגים שונים של אוכל כדי להתאים לאנשים למרבית האורחים.
  • תקציב- רצוי לקבוע מראש מסגרת תקציב לאירוע ולפרט בו מהו התקציב לאוכל שיוגש לכל התפריט מהמנות הראשונות ועד לקינוחים, כולל שתיה ואלכוהול.
  • תעודות ורישיון עסק- חשוב לבדוק האם לשף רישיון עסק והאם יש לו כשרות כדי להתאים גם לשומרי הכשרות מבין האורחים.



תפריט נגישות